Overzicht behandelingen voor huidverbetering en ontspanning

Basis-behandeling

Escale Beaute

Escale Beauté Een voedende behandeling voor de huid. De behandeling bestaat uit: Yon-Ka welkom, oppervlakte reiniging, diepte reiniging door middel van een softpeeling, oneffenheden verwijderen, epileren, massage op een warmwater kussen, hydraterend masker onder stoom, dagcrème en wordt afgesloten af met een speciale Yon-Ka afsluiting.

Diep reinigende behandeling

Le Grand Classique

Heeft u last van een onzuivere huid? Bij deze behandeling wordt de huid extra diep gereinigd met een micro peel en een kleimasker. De behandeling bestaat uit: Yon-Ka welkom, oppervlakte reiniging, diepte reiniging door middel van een softpeeling, gevolgd door een active micro peeling, oneffenheden verwijderen, epileren, massage op een warmwater kussen, kleimasker, dagcrème en wordt afgesloten met een speciale Yon-Ka afsluiting.

Hydraterende Behandeling

Hydralessence

Last van een doffe droge huid? Deze behandeling voedt de huid zowel van binnen als van buiten met hydraterende produkten. De behandeling bestaat uit: Yon-Ka welkom, oppervlakte reiniging, diepte reiniging door middel van een softpeeling, hydraterend masker met massage op een warmwater kussen, oneffenheden verwijderen, epileren, massage, een rubber fruitmasker, handcompres, dagcrème en wordt afgesloten met een speciale Yon-Ka afsluiting.

Anti Age Behandelingen

Vital Defense, Alpha Vital, Optimizer, Stimulastien en de nieuwe Excellence Code

Verslapte huid, last van rimpels, heeft uw huid een opfrisbeurt nodig, dan zijn dit de juiste behandelingen. Hiervoor worden speciale produkten gebruikt die de huid weer stimuleren. De behandelingen bestaan uit: Yon-Ka welkom, oppervlakte reiniging, diepte reiniging door middel van een softpeeling gevolgd door een micro peel of een fruitzuur met speciale handelingen op de rimpels, oneffenheden verwijderen, epileren, massage op warmwater kussen, speciaal rubber masker voor versteviging, speciale dagcrème en wordt afgesloten met een Yon-Ka afsluiting. Bij de Excellence Code wordt gebruik gemaakt van speciale drukpunten en bindweefselmassage.

Tiener - behandeling

Soin Teenager

Deze behandeling is goed voor tieners en helemaal als ze een onzuivere huid hebben. De huid wordt namelijk extra gereinigd met een micropeeling en ze krijgen een kleimasker wat zuiverend werkt. Bij deze behandeling zit geen massage of epileren inbegrepen, maar is natuurlijk wel altijd mogelijk.

Behandelingen voor de man

Men express

Dit is een voedende behandeling voor de mannenhuid. De behandeling bestaat uit: Yon-Ka welkom, oppervlakte reiniging, diepte reiniging door middel van een softpeeling, oneffenheden verwijderen, epileren, massage op een warmwater kussen, masker, dagcrème en wordt afgesloten met een speciale Yon-Ka afsluiting.

Wellness - behandelingen

Eclat Cocoon (met warm water schelpen) en Plaisir D'Aromes (ontspanning door de aromatische geuren)

Een verwenmoment voor jezelf, laat alle vermoeidheid verdwijnen. De behandelingen bestaan uit: Yon-Ka welkom, oppervlakte reiniging, diepte reiniging door middel van een softpeeling (bij eclat cocoon gevolgd door een hydraterend masker met massage met warm water schelpen), oneffenheden verwijderen, epileren, massage op een warmwater kussen, masker, dagcrème en wordt afgesloten met een speciale Yon-Ka afsluiting.

Massage

Helemaal nieuw de 4FaceGym massage.

Dit is een speciale Bindweefselmassage die pijnloos is maar heel goed werkt. Je doorbloeding wordt verbeterd, kleine rimpels verminderen en het is een goede workout voor je gezicht. Voor het beste resultaat kan je dit ook in een kuurverband van 6 weken doen.

Natuurlijk geef ik ook ontspannende lichaamsmassages hierbij werk ik altijd met een warmwater kussen wat heel goed is voor je doorbloeding en je spieren.

Huidverbeterende behandeling

Nieuw de Zuurstofbehandeling (Carboxytherapie) met bindweefselmassage.

Dit is een echte huidverbeterende gezichtsbehandeling. Na de bindweefselmassage wordt het zuurstof de huid ingedrukt. Dat geeft dan een bruisend en prikkelend gevoel met een heel mooi resultaat. De huid ziet er voller en stralender uit en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar. Een echte aanrader!

MAIL OF BEL MIJ LEONNE VOOR EEN AFSPRAAK:      INFO@SALONBBEAUTIFUL.NL | 06-12102692