Nieuw 4FaceGym Bindweefselmassage!

Kan jouw huid wel een goede workout/oppepper gebruiken? Probeer dan eens de nieuwe 4FaceGym bindweefsel massage. Het is niet pijnlijk, bevordert de doorbloeding, verminderd kleine rimpels en verstevigd de huid. Kortom de moeite waard om te proberen. Heb je weinig tijd boek je een verkorte behandeling, wil je meer resultaat boek je een kuur.

Spreekt dit jou aan boek dan nu deze gezichtsmassage en deze maand worden de wenkbrauwen of wimpers ook nog eens gratis geverfd!

Vanaf €45,00

 

Verzorging van de Huid:

Een goede verzorging is belangrijk voor de huid, begin en eindig daarom de dag met het reinigen van de huid. Na de reiniging gebruik je de lotionspray van Yon-Ka, dit is niet om je huid te reinigen, maar om je huid te stabiliseren en je crème beter in de huid op te laten nemen. In de lotionspray zit geen alcohol en is 99% natuurlijk, het is heerlijk verfrissend en ruikt ook nog eens lekker. Na de lotion gebruik je een dagcrème die goed bij je huid past. Kom het ervaren bij Schoonheidssalon Be Beautiful en maak gebruik van bovengenoemde aanbieding.

Boek online uw afspraak! Bellen of mailen voor het boeken van een afspraak mag natuurlijk ook: 06-12102692 of info@salonbbeautiful.nl

MAIL OF BEL MIJ LEONNE VOOR EEN AFSPRAAK:      INFO@SALONBBEAUTIFUL.NL | 06-12102692