De salon is weer open!

Ik ben heel blij dat de salon maandag 11 mei weer open mag. Je kan dus weer heel makkelijk een afspraak maken via de boek nu knop, mail of telefoon. Natuurlijk werk ik volgens de richtlijnen van het RIVM dus heb je koorts, verkouden of griep stel dan je afspraak nog even uit.

Mocht je nog iets nodig hebben voor Moederdag, ik heb nog leuke tasjes inclusief producten voor maar €15,-, met een heerlijk geurende lotion of cadeaubon maak je haar natuurlijk ook heel blij.

Verzorging van de Huid:

Een goede verzorging is belangrijk voor de huid, begin en eindig daarom de dag met het reinigen van de huid. Na de reiniging gebruik je de lotionspray van Yon-Ka, dit is niet om je huid te reinigen, maar om je huid te stabiliseren en je crème beter in de huid op te laten nemen. In de lotionspray zit geen alcohol en is 99% natuurlijk, het is heerlijk verfrissend en ruikt ook nog eens lekker. Na de lotion gebruik je een dagcrème die goed bij je huid past. Kom het ervaren bij Schoonheidssalon Be Beautiful en maak gebruik van bovengenoemde aanbieding.

Boek online uw afspraak! Bellen of mailen voor het boeken van een afspraak mag natuurlijk ook: 06-12102692 of info@salonbbeautiful.nl

MAIL OF BEL MIJ LEONNE VOOR EEN AFSPRAAK:      INFO@SALONBBEAUTIFUL.NL | 06-12102692