Beginnen de rimpels te komen?

Op zoek naar een gezichtsbehandeling voor de beginnende rimpels? Maak dan gebruik van deze mooie gezichtsbehandeling de Vital Defense. Het is een diepreinigende behandeling waarbij produkten worden gebruikt waarvan de huid weer een boost krijgt. Uiteraard word je heerlijk gemasseerd  met een serum en de Vital defense crème en ontbreekt het ontspannen warmwaterkussen niet!

Wil jij een stralende huid, maak dan nu gebruik van deze aanbieding!

Nu van €66,00 voor €56,00

 Does this work?

Verzorging van de Huid:

Een goede verzorging is belangrijk voor de huid, begin en eindig daarom de dag met het reinigen van de huid. Na de reiniging gebruik je de lotionspray van Yon-Ka, dit is niet om je huid te reinigen, maar om je huid te stabiliseren en je crème beter in de huid op te laten nemen. In de lotionspray zit geen alcohol en is 99% natuurlijk, het is heerlijk verfrissend en ruikt ook nog eens lekker. Na de lotion gebruik je een dagcrème die goed bij je huid past. Kom het ervaren bij Schoonheidssalon Be Beautiful en maak gebruik van bovengenoemde aanbieding.

Boek online uw afspraak! Bellen of mailen voor het boeken van een afspraak mag natuurlijk ook: 06-12102692 of info@salonbbeautiful.nl

MAIL OF BEL MIJ LEONNE VOOR EEN AFSPRAAK:      INFO@SALONBBEAUTIFUL.NL | 06-12102692