Heerlijk even ontspannen, moment voor jezelf of gewoon even zen!!

Maak je huid klaar voor de herfst met deze mooie fruitzuurbehandeling met bindweefselmassage.
De fruitzuren maken je huid dunner waardoor er een nieuwe celdeling wordt aangemaakt. De Bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen, werkt celvernieuwend en is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Een ideale combinatie dus.
Zoek je nog iets om je huid thuis mee te voeden, gebruik dan de heerlijke Nutri+ booster. Dit is een mooi voedend serum wat je makkelijk door je crème kan doen. Deze is nu verkrijgbaar met 15% korting.
Zorg goed voor jezelf en maak snel een afspraak via de boek nu knop, mail of telefoon. Natuurlijk werk ik volgens de richtlijnen van het RIVM dus heb je koorts, verkouden of griep stel dan je afspraak nog even uit.

Verzorging van de Huid:

Een goede verzorging is belangrijk voor de huid, begin en eindig daarom de dag met het reinigen van de huid. Na de reiniging gebruik je de lotionspray van Yon-Ka, dit is niet om je huid te reinigen, maar om je huid te stabiliseren en je crème beter in de huid op te laten nemen. In de lotionspray zit geen alcohol en is 99% natuurlijk, het is heerlijk verfrissend en ruikt ook nog eens lekker. Na de lotion gebruik je een dagcrème die goed bij je huid past. Kom het ervaren bij Schoonheidssalon Be Beautiful en maak gebruik van bovengenoemde aanbieding.

Boek online uw afspraak! Bellen of mailen voor het boeken van een afspraak mag natuurlijk ook: 06-12102692 of info@salonbbeautiful.nl

MAIL OF BEL MIJ LEONNE VOOR EEN AFSPRAAK:      INFO@SALONBBEAUTIFUL.NL | 06-12102692