Met mooie wenkbrauwen of wimpers de Kerst in?

Super leuke actie, speciaal voor de Kerst en Oud en Nieuw! Boek nu je gezichtsbehandeling vanaf €53,50 en je wimpers of wenkbrauwen worden gratis geverfd! Lukt het niet om doordeweeks te komen? Geen probleem, de komende zaterdagen ben ik speciaal voor jou ook geopend.

Zoek je nog een leuk cadeau voor onder de Kerstboom? Ik heb nog een paar leuke actie sets van de Hydraterende dag/nachtcrème, van de Time Resist dag/nachtcrème en momenteel zijn de oogcrèmes in de aanbieding met 15% korting. Hoe leuk is dat! Maar met een cadeaubon kan je natuurlijk ook altijd iemand blij maken.

Wil je meteen een behandeling boeken klik dan op de "Boek nu" knop om de beschikbare behandelingen te zien.

 

Verzorging van de Huid:

Een goede verzorging is belangrijk voor de huid, begin en eindig daarom de dag met het reinigen van de huid. Na de reiniging gebruik je de lotionspray van Yon-Ka, dit is niet om je huid te reinigen, maar om je huid te stabiliseren en je crème beter in de huid op te laten nemen. In de lotionspray zit geen alcohol en is 99% natuurlijk, het is heerlijk verfrissend en ruikt ook nog eens lekker. Na de lotion gebruik je een dagcrème die goed bij je huid past. Kom het ervaren bij Schoonheidssalon Be Beautiful en maak gebruik van bovengenoemde aanbieding.

Boek online uw afspraak! Bellen of mailen voor het boeken van een afspraak mag natuurlijk ook: 06-12102692 of info@salonbbeautiful.nl

MAIL OF BEL MIJ LEONNE VOOR EEN AFSPRAAK:      INFO@SALONBBEAUTIFUL.NL | 06-12102692

Met mooie wenkbrauwen of wimpers de Kerst in?

Super leuke actie, speciaal voor de Kerst en Oud en Nieuw!
Boek nu je gezichtsbehandeling vanaf €53,50 en je wimpers of wenkbrauwen worden gratis geverfd!
Lukt het niet om doordeweeks te komen? Geen probleem, de komende zaterdagen ben ik speciaal voor jou ook geopend.

Zoek je nog een leuk cadeau voor onder de Kerstboom?
Ik heb nog een paar leuke actie sets van de Hydraterende dag/nachtcrème, van de Time Resist dag/nachtcrème en momenteel zijn de oogcrèmes in de aanbieding met 15% korting. Hoe leuk is dat!
Maar met een cadeaubon kan je natuurlijk ook altijd iemand blij maken.

Wil je meteen een behandeling boeken klik dan op de “Boek nu” knop om de beschikbare behandelingen te zien.