Wil jij je ook deze luxe Hydra+ Booster winnen?

Deze booster hydrateert de huid extra door 1 à 2 druppels toe te voegen aan je dag/nachtcrème en is geschikt voor ieder huidtype!

Je kan deze booster winnen door een gezichtsbehandeling te boeken. Wie wil dat nou niet! Deze actie is geldig tot en met 19 april 2019. Maandag 22 april hoor je of jij deze booster hebt gewonnen.

Dus boek online via de boek nu knop of bel 06-12102692.

Verzorging van de Huid:

Een goede verzorging is belangrijk voor de huid, begin en eindig daarom de dag met het reinigen van de huid. Na de reiniging gebruik je de lotionspray van Yon-Ka, dit is niet om je huid te reinigen, maar om je huid te stabiliseren en je crème beter in de huid op te laten nemen. In de lotionspray zit geen alcohol en is 99% natuurlijk, het is heerlijk verfrissend en ruikt ook nog eens lekker. Na de lotion gebruik je een dagcrème die goed bij je huid past. Kom het ervaren bij Schoonheidssalon Be Beautiful en maak gebruik van bovengenoemde aanbieding.

Boek online uw afspraak! Bellen of mailen voor het boeken van een afspraak mag natuurlijk ook: 06-12102692 of info@salonbbeautiful.nl

MAIL OF BEL MIJ LEONNE VOOR EEN AFSPRAAK:      INFO@SALONBBEAUTIFUL.NL | 06-12102692